» Sluit
» Selecteer
» Sluit
» Selecteer
Over Overhemdfabriek


WELKOM BIJ OVERHEMDFABRIEK

Wij voorzien onze klanten graag van handgemaakte overhemden met Scandinavisch design. Met behulp van onze shirtdesigner, ontwerp je je eigen shirt voor een scherpe prijs.

Iedereen is uniek, en dat mag  je overhemd ook zijn. Bij Overhemdfabriek ontwerp je je eigen uniek overhemd , dat  wij vervolgens  precies volgens jouw wensen en in de door jou opgegeven maten produceren.

Zien is geloven. We begrijpen dat je pas nadat je het shirt hebt gepast weet of je er tevreden mee bent. Dus laat ons weten wat je ervan vind. We willen graag dat alles naar wens is.

Nordic Shirts vindt dat een overhemd van goede kwaliteit niet meer mag kosten dan € 55,-, ongeacht de stof of het ontwerp. Onze overhemden kosten in basisuitvoering niet meer dan € 45,-: uniek voor een overhemd van Egyptisch katoen.Hoe kan dat?

Stof en naaien zijn vooruit de meest belangrijk factoren voor een kwaliteit overhemd. Daarom gebruiken wij bij Overhemdfabriek uitsluitend Egyptisch of gelijkwaardige katoen. Bovendien werken wij met een kleermaker saman die gespecialiseerd is in hadgemaakte overhemden. De nieuwe bestellingen worden rechstreeks naar onze kleermaker verzonden waar ze worden verwerkt volgens onze hoge kwaliteitsnormen.

High street merken hebben hebben dure winkels en personeel. Wij hebben het tegenovergestelde: geen dure winkels en geen winkelbediende. Wij kunnen dus onze energie aan design en kwaliteit besteden.